A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Відсьогодні, 9 травня 2023 року спільно з державами Європейського Союзу, Україна відзначатиме День Європи"

8 травня 2023 року, у День памʼяті та примирення, Президент України Володимир Зеленський видав указ про відзначення дня Європи в Україні щорічно 9 травня спільно з державами Європейського Союзу, та коментуючи свій указ зазначив -  "Зараз, як і 80 років тому, Україна б’ється проти тотального зла. Зараз, як і 80 років тому, Україна б’ється за майбутнє – і своє, і всієї Європи, усього вільного світу. Зараз, як і 80 років тому, ми спираємося на спільну силу вільних народів і знаємо, що разом із ними завжди будемо частиною вільної Європи, яка не підкориться злу. І разом з усією вільною Європою 9 травня в Україні будемо відзначати День Європи. Європи об’єднаної, в основі якої має бути й буде мир. Європи нашої, частиною якої Україна завжди була, є й буде. Сьогодні я підписав відповідний указ, і щороку відзавтра, 9 травня, ми будемо вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм”, – сказав президент.

10:17 09.05.2023

8 травня, у День памʼяті та примирення, українці вшановують тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни.

Сьогодні, у Кунківській територіальній громаді, відбулося вшанування пам"яті та покладання квітів до могил тих, хто боровся з нацизмом не тільки у роки Другої світової війни, а й до тепер.

14:10 08.05.2023

Яку воду ми п’ємо, а яку б хотілось?  

            Однією з найважливіших проблем сучасності є охорона навколишнього природного середовища та раціональне використання природних ресурсів, особливе місце серед яких займає вода. Вода у великій кількості використовується майже у всіх сферах людської діяльності. Питання забезпечення населення Гайсинського району якісною та безпечною для здоров’я водою є багатоаспектною міжгалузевою проблемою і належить до найбільш соціально значущих, оскільки безпосередньо впливає на стан здоров’я громадян.

11:05 05.05.2023

Привітання з Днем Українського Добровольця

Вже вшосте ми відзначили свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення - День українського добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Днем українського добровольця визначено 14 березня.

10:27 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь