A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

День української хустки

З нагоди Дня української хустки  від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом! Сьогодні ми об'єднуємося, щоб вшанувати красу та символіку української хустки, яка стала не лише модним аксесуаром, але й важливим елементом нашої культури.

10:46 07.12.2023

Привітання з Днем Збройних Сил України та Днем святого Миколая

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2023 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України боряться в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Цьогоріч Україна вперше відзначає сьогодні два свята, з переходом на новоюліанський календар День святого Миколая припадає на 6 грудня. 

10:06 06.12.2023

Привітання з Міжнародним днем волонтера

Шановні волонтери!       Щиро вітаємо  вас із нагоди свята. Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.     Дякуємо всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.      Щиро бажаємо вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій країні.

12:56 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Носівці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь