Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Навчання депутатів

Навчання депутатів

  8 червня 2018 року працівниками Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування відбулося  навчання депутатів Кунківської ОТГ ,  з метою зміцнення місцевого самоврядування в Україні шляхом підвищення ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та якості надання послуг у соціальному секторі ,сферах економіки,фінансів ,місцевої демократії та створення умов для забезпечення  соціальної рівності та впровадження європейських стандартів.

10:33 15.06.2018

Відзначення дня памяті та примирення і 73-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні .

Відзначення дня памяті та примирення і 73-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні .

9 травня 2018року в с.Кунка відбувся мітинг – реквієм ,присвячений 73-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та Дню пам’яті та примирення в якому взяли участь учні та вчителі Кунківської СЗШ 1-111 ступенів, жителі села, представники трудових колективів,громадські активісти . Урочистий мітинг -реквієм присвячений 73-й річниці відкрив сільський голова Безбах В.В.Який сказав ,що нелегке наше сьогодення не може заступити радості і приходу весни, а разом з нею Дня Перемоги.Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги.Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни , кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Також мітинги відбулися в усіх селах Кунківської об’єднаної територіальної бригади.

12:10 11.05.2018

Благоустрій населених пунктів Кунківської ОТГ

Благоустрій населених пунктів Кунківської ОТГ

 Траждиційним стало проведення щорічної акції "За чисте довкілля".Кунківська ОТГ приймає активну участь у поліпшенні санітарного та естетичного стану територій населених пунктів відбувається прибирання вулиць прибудинкових територій обєктів масового перебування населення .

09:48 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Носівці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь