A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обласна рада проголосила 2022 рік роком Вінницької області

Дата: 01.11.2021 12:34
Кількість переглядів: 870

Наступний 2022 рік на Вінниччині проголошено роком Вінницької області. Таке рішення ухвалили депутати 29 жовтня на черговій сесії обласної ради та рекомендували органам місцевого самоврядування протягом 2022 року здійснювати заходи щодо відзначення 90-річчя утворення Вінницької області.

–  Це сесійне рішення дозволить офіційно організовувати на обласному та державному рівні всі заходи, пов’язані проведенням урочистостей і святкувань з нагоди ювілею Вінницької області, – зазначив голова обласної ради Вячеслав Соколовий.  – 2022 рік – знаковий для всіх нас. І ми хочемо,  щоб святкові заходи відбувалися протягом всього року та в кожній громаді. Впевнений, це дозволить і консолідувати людей, і підняти дух регіонального патріотизму. Наша мета – зробити Вінницьку область сильним регіоном сильних громад, де кожний житель – важливий, кожний – причетний до спільної справи. 

Нагадаємо, голова обласної ради своїм розпорядженням створив організаційний комітет з підготовки та відзначення 90-річчя утворення Вінницької області та затвердив його персональний склад. 

Довідково: Вінницьку область було утворено 27 лютого 1932 року  Постановою IV сесії Всеукраїнського центрального виконавчого комітету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь