Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітання з Днем Матері

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

12 травня в Україні відзначається день Матері – найдорожчої людини для всіх від маленького до великого! Це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з дитинства і до останніх днів несе з собою образ своєї мами, яка простить , зрозуміє і буде завжди любити, не дивлячись ні на що.

Дорогі матері, бабусі, жінки! Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем матері!

Дякую і в ноги вклоняюся всім матерям, чиї сини і дочки зараз стали на захист України та боронять рідну Неньку від російських окупантів, за те що виховали справжіх Воїнів. Дякую за Ваше терпіння і мужність, за вашу витримку і материнську любов. Нехай Вас Бог береже. Дочекайтесь своїх Героїв!

Низько схиляю голову перед матерями наших Героїв, які віддали своє молоде життя в боротьбі за Україну. Ваші діти – Герої, і їхні імена будуть навіки викарбувані в наших серцях, в історії нашої громади, історії України!

Всім матерям бажаю, щоб Вас любили і цінували Ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай завжди приходять діти і дарують Вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану, щиру любов!

Перемоги і миру всім нам, міцного здоров’я, радості, любові Вам матері! Довгих років життя на радість дітям, онукам, правнукам. Опіки і благодаті від Матері Божої!

З повагою та найкращими побажаннями, Кунківський сільський голова Василь БЕЗБАХ .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь