Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Звернення сільського голови з приводу нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 09:00
Кількість переглядів: 58

Фото без опису
Шановні жителі Кунківської громади!

20 лютого ми відзначаємо пам’ятну скорботну вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права людини та майбутнє України.

Небесна Сотня молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв рідної землі. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. Україна не раз підіймалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси нашої країни до останнього подиху.

У державі народилася нація, яка не дасть розділити свою. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни з 2014 року, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності. І сьогодні, вже майже рік, ми боремося зі злом, долаючи підступного ворога, захищаючи свою незалежність та суверенітет.

Просимо згадати і вшанувати тих Героїв, які віддали своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю, за людську гідність і щасливе майбутнє свого народу. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі. І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог.

Слава Українському народові!

Вічна слава Героям!

 

 

З повагою-

Сільський голова 

Кунківської ТГ                         Василь БЕЗБАХ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь