A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує

Дата: 19.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

«101 інформує» 

В Гайсинському районі протягом 2023 року в населених пунктах сталося 609 пожеж. Матеріальні збитки від пожеж становлять 3 млрд. 866 млн. 767 тис. 445 гривень. На пожежах загинуло 9 людей. Пожежами вражено 14 територіальних громад району. В природних екосистемах виникло 377 пожеж. На водних об’єктах району в 2023 році загинуло 10 осіб.

На території Кунківської територіальної громади в 2023 році сталося 11 пожеж, з них 7 пожеж в екосистемах. Матеріальні збитки від пожеж склали  900 тис. гривень. Пожежі виникли по наступним причинам:  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації та монтажу нагрівальних печей – 1; коротке замкнення електромережі – 1; несправність електричної системи – 2; необережне поводження з вогнем – 7.

З метою запобігання виникнення пожеж, недопущення травмування та загибелі на них людей, рятувальники Гайсинщини систематично проводять профілактичну роботу серед громадян щодо правил безпеки життєдіяльності. Так відповідно до план-графіку планових пожежно-профілактичних відпрацювань населених пунктів Вінницької області, працівниками Гайсинського районного управління Головного управління ДСНС України у Вінницькій області в період з 13 лютого по 16 лютого 2024 року було проведено комплекс заходів направлених на попередження виникнення пожеж і загибелі людей на них та інших надзвичайних подій в селі Кунка, Кунківської територіальної громади.  Було проведено подвірний обхід житлових будинків одиноких пристарілих громадян. Під час проведення обходу з даними громадянами проведено відповідні інструктажі щодо дотримання ними вимог пожежної безпеки в побуті під розпис, вручені відповідні листівки, а також було наголошено їм про усунення виявлених порушень вимог пожежної безпеки.

 

 

 Фото без опису

Фото без опису

В установах, підприємствах та організаціях населеного пункту були проведені виступи в трудових колективах під розпис; біля об’єктів розташованих на території села Кунка розклеєно наглядову агітацію.

Фото без опису

 

 

Гайсинське районне управління Головного управління ДСНС України у Вінницькій області закликає громадян підвищити свою увагу щодо дотримання правил пожежної безпеки під час користування вогнем, аби не допустити нещасних випадків у своїй домівці.  

Бережіть життя своє та близьких, суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

 

 Фото без опису

 

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям

Гайсинського районного управління

ГУ ДСНС України у Вінницькій області

капітан служби цивільного захисту                                                Богдан РУДИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь