Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

20 лютого - День Пам’яті Героїв Небесної Сотні!

Дата: 20.02.2023 11:42
Кількість переглядів: 186

Сьогодні в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної сотні – відважних воїнів, які своїми щирими прагненнями до кращого майбутнього, силою духу, незламним патріотизмом і ціною власного життя змінили хід історії нашої Держави.

 

   Трагічної зими 2014 року під час Євромайдану та Революції Гідності, наймасштабнішого протесту в новітній історії України, згуртовані відвагою, свободою, єдністю, гідністю та честю українці, озброєні лише бруківкою та любов’ю до України, вийшли на Майдан боротися за свої права і свідомий демократичний європейський вибір.

    Події дев'ятирічної давності, що відбулися тоді у столиці, забрали життя близько ста осіб, ще кілька десятків зникли безвісти, і більше тисячі були поранені.

 

   Ті криваві дні залишили глибокий шрам на обличчі історії Української Держави, проте у наших серцях завжди житиме пам’ять про Небесну сотню – лицарів честі, котрі своєю самопожертвою у мирній боротьбі поклали голови во ім’я вищих ідеалів  та за щирі прагнення жити у вільній країні.

Герої не вмирають!

Слава Героям Небесної Сотні!

Слава Україні!

 

З повагою,

сільський голова Кунківської ТГ             Василь БЕЗБАХ

 

https://youtu.be/mRvXINPMQhM

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь