A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

22 грудня 2022 року о 10:00 год. відбудеться 21 сесія Кунківської сільської ради 8 скликання

Дата: 13.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 160

22 грудня 2022 року о 10:00 год. відбудеться 21 сесія Кунківської сільської ради 8 скликання. На сесію запрошуються депутати сільської ради та керівники відділів.

   П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й(проект)

 

 засідання  21 сесії Кунківської сільської ради 8 скликання від 22.12.2022року

1.Звіт сільського голови про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади за 2022рік.( Інформує сільський голова Безбах В.В.)

2. Про затвердження плану роботи Кунківської сільської ради та її виконавчого комітету на 2023 рік.(Інформує сільський голова Безбах В.В.)

3. Про затвердження Програми  Фінансової підтримки комунального підприємства «ЗЕЛЕНИЧ» Кунківської  сільської ради на 2023 рік. (Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

4.Про затвердження Програми організації харчування учнів у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Кунківської сільської ради на 2023рік».( Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

5.Про  затвердження Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на  приміських маршрутах автомобільним  транспортом  та відшкодування витрат за  здійсненні перевезення по Кунківській

сільській раді на 2023рік. (Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

6.Про створення відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Кунківської сільської ради.( Інформує сільський голова Безбах В.В.)

7.Про затвердження положення про відділ соціального захисту та соціального забезпечення населення Кунківської сільської ради.( Інформує сільський голова Безбах В.В.)

8.Про затвердження структури відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Кунківської сільської ради. (Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

9. Про затвердження структури  та чисельності апарату  Кунківської сільської ради та її структурних підрозділів  на 2023 рік. (Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

10. Про умови оплати праці сільського голови на 2023рік. (Інформує начальник фінансового відділу Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

11.Про затвердження бюджету Кунківської сільської ради на 2023рік.(Інформує начальник фінансового відділу  Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

12.Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких можуть відбувати порушники, яким за постановою суду накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2023 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

13.Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, де будуть  відбувати кримінальне покарання  у вигляді громадських робіт у 2023 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

14. Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких можуть  відбувати порушники, яким за постановою суду накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних  робіт у 2023 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

15. Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких порушники  можуть виконувати адміністративне стягнення  у виді громадських робіт за постановою суду у 2023 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь