A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Шановні  усиновителі, опікуни/піклувальники!

Дата: 30.09.2022 09:24
Кількість переглядів: 633

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту - означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Дякую всім усиновлювачам, опікунам/піклувальникам Кунківської громади! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину.

Звертаюся до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Нехай повняться щасливим дитячим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними сини та доньки, а віра, надія та любов ніколи не покидає вас.
 Зі святом Вас!

З повагою, начальник служби у справах дітей, сім’ї та молоді Кунківської сільської ради

Наталія ТРІФОНОВА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь