A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

8 та 9 травня, на території Кунківської територіальної громади відбулося покладання квітів та вінків з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (1939-1945).

Дата: 13.05.2021 09:52
Кількість переглядів: 1168

8 та 9 травня, на території Кунківської територіальної громади відбулося покладання квітів та вінків  з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (1939-1945).

Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни.

Друга світова війна в свої горнила втягнула 62 країни з 73-х, які існували в той час у світі. Україна за кількістю втрат посідає третє місце. Без перебільшення можна говорити про те, що українські воїни відіграли у перемозі чи не найвирішальнішу роль.

День пам’яті та примирення (8 травня) і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) – це, без сумніву, надзвичайно важливі дати для Українського народу. День перемоги – це свято сильних духом, котрі у дуже непростий час змогли порозумітися, об’єднатися, піднятися на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши нащадкам майбутнє.

У ці пам’ятні дні надзвичайно важливо згадувати та вшановувати як ветеранів, так і усіх, хто постраждав від нацизму: дітей війни, колишніх в’язнів концтаборів, військовополонених, остарбайтерів.

Вже не перший рік святкування відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!», наголошуючи, що потрібно зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

Пам’ятаємо. Перемагаємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь