A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

17 грудня 2020 року о 10:00 год в приміщенні залу засідань відбудеться 2 сесія Кунківської сільської ради 8 скликання

Дата: 10.12.2020 10:11
Кількість переглядів: 705

17 грудня 2020 року о 10:00 год в приміщенні залу засідань  відбудеться 2 сесія Кунківської сільської ради 8 скликання 

На сесію запрошуються депутати сільської ради, керівники підрозділів та підприємств.

(ПРОЕКТ) П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й

 Позачергової  2 сесії Кунківської сільської ради 8 скликання від 18.12.2020року

1.Звіт сільського голови про виконання програми соціально-економічного розвитку  Кунківської сільської ради за 2020 рік та затвердження Програми соціально-економічного розвитку Кунківської сільської ради на 2021 рік.(Інформує сільський голова Безбах В.В.)

2.Про затвердження плану роботи Кунківської сільської ради та її виконавчого комітету на 2021 рік.(Інформує сільський голова Безбах В.В.)

3.Про затвердження  бюджету Кунківської сільської ради на 2021 рік. (Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

4.Про затвердження структури  та чисельності апарату  Кунківської сільської ради та її структурних підрозділів  на 2021 рік. (Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

6.Про затвердження Програми організації харчування учнів у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Кунківської сільської ради на 2021рік».( Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

8.Про внесення змін до бюджету сільської ради на 2020рік.( Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

9.Про організацію громадських робіт у 2021  році. (Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

10.Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2022рік. (Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

11.Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування. (Інформує начальник планово-фінансового відділу, економічного розвитку та інвестицій Кунківської сільської ради Чабан В.А.)

12.Про організацію харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Кунківської сільської ради у 2021 році. (Інформує головний бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту Кунківської сільської ради Ткаченко Є.Г.)

13.Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких можуть відбувати порушники, яким за постановою суду накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2021 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

14.Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, де будуть  відбувати кримінальне покарання  у вигляді громадських робіт у 2021 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

15. Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких можуть  відбувати порушники, яким за постановою суду накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних  робіт у 2021 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

16. Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких порушники  можуть виконувати адміністративне стягнення  у виді громадських робіт за постановою суду у 2021 році. (Інформує сільський голова Безбах В.В.)

17. Звіт керівника  КП «Зеленич» за 2020рік.(Інформує керівник КП»Зеленич» Стрій О.А.)

18.Про розгляд заяв громадян.( Інформує начальник відділу земельних відносин,комунальної власності,організаційного та правового забезпечення Кунківської сільської ради Лазарчук О.О.)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь