A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Звернення до жителів ОТГ

Дата: 16.04.2020 12:54
Кількість переглядів: 748

Шановні  мешканці Кунківської об`єднаної територіальної громади!

 Як Вам всім відомо, на території України склалась важка ситуація у зв’язку із  занесенням і поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Урядом України запроваджено карантин до 24 квітня, яким передбачено заборону перебування в громадському місці скупчення людей.

На цей час припадає Великдень – велике і світле релігійне свято, якого всі очікують, коли йдуть до церкви, збираються великим родинним колом, ходять в гості до близьких.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до глав церков з проханням здійснювати Великодні богослужіння і транслювати їх онлайн, щоб віряни мали можливість помолитися, не виходячи зі своїх будинків, бо скупчення людей в храмах або біля них несе серйозну загрозу їх життю та здоров'ю.

Представники релігійних конфесій підтримали цю пропозицію.

Для того, щоб зупинити поширення інфекції, ми всі повинні відчувати відповідальність не лише за своє власне життя, а й за життя своїх близьких, рідних та знайомих. Найдієвіше, що ми можемо зараз зробити – докласти максимальних зусиль для запобігання і поширення інфекції – це залишитися на Великдень вдома, не піддавати загрозі себе та інших. Особливо це стосується  людей поважного віку.

Гіркий досвід інших країн довів, що найбільша помилка – це недооцінка серйозності ситуації, а найкраща профілактика – залишитися вдома.

Шановні громадяни, мешканці Кунківської ОТГ, закликаю кожного відповідально ставитися до карантинних обмежень, особливо протягом Великодніх свят.

Пам’ятаймо, що наше здоров’я – найцінніший скарб. І в умовах пандемії вберегти його можемо тільки ми самі!

Прошу Вас дослухатися до порад і відсвяткувати цей Великдень у родинному колі із запашною Паскою на столі, цим самим проявити турботу про життя і здоров’я своїх рідних та близьких людей.

Лише спільними зусиллями та системною працею ми зможемо зупинити поширення небезпечного вірусу, гарантуючи для всіх віросповідну свободу та створюючи умови, аби суспільство у якнайкоротшому часі повернулося до усталеного та звичного ритму життя

 

З щирою до Вас повагою,

Сільський голова                           В.В.Безбах


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь