A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Cлужба у справах дітей, сім’ї та молоді Кунківської сільської ради

Дата: 07.06.2019 11:54
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

                    

 Літо щороку приносить нам  нову радість, віру та надію. І, напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей – свято підростаючого покоління, особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Адже саме для них часто не вистачає необхідного тепла, розуміння та підтримки від найближчих їм людей. Саме їх життя, на жаль, не схоже на казку.
3 червня 2019 року  службою у справах дітей, сім’ї та молоді Кунківської сільської ради  було організовано та проведено екскурсію до Національного  дендрологічного парку «Софіївка»,що в м.Умань Черкаської області.
Уманський державний дендрологічний парк «Софіївка» НАН України є шедевром світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII — початку XIX століть. Парк — це 154,7 га води, зелені, скульптури та архітектури. Парк цінують саме за максимально гармонійне, в стилі японських садів і кращих зразків європейського ландшафтного дизайну, поєднання каменів, рослинності й води. Часом не віриться, що все це — витвір рук людських!
 Під час екскурсії діти мали можливість поринути в незвичайний світ міфів та легенд, побачити дивовижні пейзажі, екзотичні рослини, численні водойми, водоспади, фонтани, гроти та почути цікаву розповідь екскурсовода про заснування парку, про створення античних скульптур.
 Маленькі мандрівники ще довго перебуватимуть під враженням від цієї захоплюючої поїздки,яка була організована завдячуючи небайдужому  очільнику Кунківської сільської ради, в.о.старостам та окремим  депутатам, які надали фінансову допомогу ,завдяки, якій діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування мали змогу побачити захоплюючу красу парку та «забути тут пам’ять про нещастя і прийняти щастя віще». 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІІ ступенів с.Кузьминці Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь