A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кунківська громада
Вінницька область, Гайсинський район

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ В КУНКІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 16.08.2018 09:08
Кількість переглядів: 975

Фото без опису

ОЗДОРОВЛЕННЯ  ДІТЕЙ  В  КУНКІВСЬКІЙ  ОТГ

 

 

Організація оздоровлення, відпочинку дітей та молоді Кунківської об’єднаної територіальної громади влітку 2018 року  проводиться відповідно до Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей” від 21.05.2009 року № 1401-VI із  змінами та доповненнями, та відповідно до прийнятої програми.  

Службою у справах дітей, сім’ї та молоді Кунківської сільської ради  на оздоровлення та відпочинок дітей до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, відповідно до діючого законодавства у першочерговому порядку направляються діти-сироти,  діти, позбавлені батьківського піклування, обдаровані та здібні діти, діти, батьки яких загинули, постраждали або беруть безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України, діти-інваліди, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей та діти внутрішньо переміщених осіб.

Цьогоріч   для забезпечення оздоровлення дітей з сільського бюджету  виділено коштів на суму 150  тис. грн. За ці кошти  змістовним відпочинком було охоплено 30 дітей шкільного віку, з яких: 17 з багатодітних родин, 8 обдарованих, 1 дитина з обмеженими функціональними можливостями, 1 з малозабезпеченої сім’ї, 3 дитини-сироти, 1 дитина, позбавлена батьківського піклування.

 

На території району оздоровлення та відпочинок дітей проводиться в КЗ Дитячий фізкультурно-оздоровчий табір «Ювілейний», ціна путівки на 21 день 5040,00 грн. (240 грн. в день). Табір працює дві зміни: І зміна - 03.06.- 23.06.2018р.; ІІ зміна – 26.06.-16.07.2018р. За рахунок місцевого бюджету Кунківська сільська рада оплачує 18 днів путівки (4320,00грн.), решта – 3 дні, батьківська плата.

            Дитячий табір «Ювілейний» укомплектований кваліфікованими педагогічними, медичними працівниками, які пройшли обов’язковий медичний огляд.

            Постійно проводиться контроль за належним дотриманням норм санітарно-епідеміологічного стану, протипожежної безпеки, повноцінним збалансованим харчуванням, забезпечення дітей якісними продуктами харчування, лікарськими засобами, лікувальними послугами, організацією змістовного дозвілля дітей, їх творчого розвитку, дотримання режиму дня, фізичного виховання  та загартовування дітей.

            Районний відділ поліції проводить постійне  патрулювання  прилеглих територій закладу оздоровлення та відпочинку для здійснення публічної безпеки.

4 дитини (2 дитини-сироти, 2 дитини з багатодітної родини) було оздоровлено у МДЦ   «Артек» м.Київ, Пуща-Водиця.

           Міжнародний дитячий центр «Артек» – визнаний лідер в організації дитячого відпочинку серед 100 тисяч таборів із 50 країн світу. За більш ніж 80 річну історію в Артеці відпочило понад 1,5 млн дітей із 130 країн.
          

 У 2006 році Артек став єдиним у світі дитячим центром, якому було присвоєно статус  «Під егідою ЮНЕСКО».
            У зв’язку з тимчасовою окупацією Автономної Республіки Крим, «Міжнародний дитячий центр «Артек» виїхав з території півострову і розпочне свою роботу з 22 червня 2016 року на території санаторію «Пуща Озерна» в Київський області.
ДПУ «МДЦ «Артек» знаходиться в історичній зоні на березі лісового озера «Сапсаїв» Пуща-Водицького лісопарку. Загальна площа центру складає близько 73 га, території, яка розташована за 20 км, на Північно-Західній околиці міста. На території центру функціонує два спальних корпуси, медичний центр, спортивний та адміністративний корпуси.

У МДЦ «АРТЕК» особливо дбають про безпеку дітей. Комплекс відповідає нормам безпеки для дитячих оздоровчих закладів, територія є закритою для вільного відвідування і знаходиться під охороною цілодобово як персоналом центру, так і спеціальними підрозділами. Нічне чергування забезпечує своєчасну допомогу дитині у випадку виникнення в неї будь-яких проблем.

Паркові території своєчасно прибираються, проріджуються і сануються від небезпечних рослин і комах. Власний пляж комплексу знаходиться під пильним наглядом. Його відвідування здійснюється відповідно до встановлених правил. На березі працює служба контролю і порятунку на воді.

Сільська влада  постійно проводить роботу щодо ефективної реалізації державної політики з питань оздоровлення та відпочинку дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів с.Косанове Кунківської сільської ради шляхом пониження ступеня в

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь